dimarts, 1 de juliol del 2008

Cala Millor i Cala Bona

Dia 26 de juny vaig posar un post. El repetiré ara mateix:

Els Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç estan interessats en que la TSS faci passa carrers una vegada a la setmana (al manco) per Cala Millor i Cala Bona durant els mesos de juliol i agost.
Els regidors de turisme d'ambdós Consistoris ja han parlat de l'assumpte, i només falta el "sí" de la Timbalada, prèvia negociació (de les condicions econòmiques i/o subvencions, dates i horaris de les actuacions,...).
De moment, volen fer roba d'estiu per els integrants de la TSS. Demanen les talles de tots i totes. L'intenció es fer un disseny més femení per les dones.
De tot això, com bé diu en Sandro Llull al post anterior, en xerrareu al pròxim assaig.
De totes maneres podeu anar fent propostes i comentaris aquí, al bloc.


Els Ajuntaments estan esperant una resposta. Digau qualque cosa, opinau damunt els horaris que vos van bé i altres coses que trobeu d'interés...

2 Comentaris:

Tomeu Matgí ha dit...

EIII, va timbalers........amunt aquest ànim!!!!, la proposta dels ajuntaments està molt bé i les poques vegades que ens hem topat amb turistes sempre han estat molt efusius amb nosaltres.....Ens volen fer una vestimenta nova, ens pagaran algo i així ferem un poquet de caixa que ja comença a ser hora de fer algun soparillo d'estiu.......això sona molt bé. A mi particularment me's indiferent l'hora i el dia, però ens hauriem de posar una mica d'acord tots ja que com més seguem millor.......venga...un saludo!!!

Anònim ha dit...

Esclar que si! Aquest dinerillo que guanyarem lem de guardar per un soparet o per uns proxims instruments... Així que, ànim a tots! Un saludo den Toni Coll!