dimecres, 16 de juliol del 2008

14 d'agost a Sant Llorenç


A les Festes llorencines, sí.
El dia 14 d'agost a les 22:00 hores tocarà la TSS a la Plaça de Sant Llorenç des Cardassar.
Confirmat per la regidoria de festes.
Au idò.

9 Comentaris:

Marc ha dit...

Si no tenc un compromis ineludible (vegi's "Alternative Rural Party") vendré, ja me toca veure es timbaleros...!

PD: No tocau, demà, abans d'Extremoduro?

Bua ha dit...

Es pot fer tot, Marc. Primer, TSS (22 h.); desprès ARP (tipo les 23 i pico h.).
Quant a ser teloners d'Extremoduro, crec que no hi som a temps de negociar es contracte...

Anònim ha dit...

Aquesta foto és brutal!
:)
JiC

Anònim ha dit...

Timbalers, perdonau per la meva ausencia tan famosa, pero ara que som des blog vos avis de que faltare 1 setmana sencera, estic a Palma fent unes feines. Mos veim la setmana que ve timbalers! Perdonau per la meva ausencia tambe laltra dia a Cala Millor, no vaig avisar a ningú, em vaig tenir que anar pitant. Mos veim!!!!

Cristina ha dit...

Ei!!! Cada dia ens feim més famosos!!! Ara a Sant LLorenç!!!! Prest ens coneixeran per tota Mallorca i voltants!!! Per cert, dia 1 d´agost he vist que també tocarem al torrarock! Ens convendria saber l´horari!! Ens veim demà per anar a Palma! Fins aviat!!!!!

Bua ha dit...

Betuedell, Cristina, quina eufòria... Tot són admiracions!!!!!!! Això m'agrada. Tema Torrarock no me consta encara, sí en canvi una actuació TSS es dia abans, 31 juliol. On ho has vist lo des Torra? Contesta

CIJ SONSERVERA ha dit...

Bua: Hola, jo tenc programes al CIJ del Torrarock´08. Confirm que també ho he vist. Sortiu al programa. Si el trobo te´l pas per mail.

Bua ha dit...

CIJSS, vull dir, Inés, i per qué no passes per s'escanner un d'aquests programes que teniu per es CIJ i el m'envies x mail? Així el podrem penjar al bloc TSS. Salut!

Cristina ha dit...

Miquel, estaria bé que quan detallis el nostre tour per Mallorca, posis l´hora que ens hem de veure al local, perquè ningú es despisti!!!! Ets el millor mànager de la història!!!!! Hip, hip, hurra!!!!! Tots els diumenges quedarem , a partir d´ara, a les 8 al local, per començar a les 8:30 a Cala Millor. Aquest dijous,31 de juliol, a les 21h al local i dia 1 d´agost, a les 22h al local. Gràcies, Miquel!