dijous, 26 de juny del 2008

Sector Ciutat Antiga

Hem rebut un email on ens proposen actuar:

Hola som na maria de dinamo, dinamo es un projecte aprovat per l'ajuntament que consisteix en fer activitats per a joves oferint una alternativa d'oci (activitats sense alcohol, consum de drogues..)

Dia 18 de juliol a ca'n pastilla hi ha una activitat que organitza dinamo de 20h a 00h, i hi montarem diverses activitats; deports de platja, activitats frikis, tallers, música a la plaja, batucada...

Tothom que hi participa ho farà de forma voluntaria ja que el pressupost només ens arriba per el material. Fariem difusió per tota Palma sobre vosaltres i si ens deis que si amb temps posarem el vostre logo als cartells!!
i ens interessava saber si tenieu disponibilitat per aquest dia i saber quants serieu per si vos posavem transport, vos pagavem la benzina, per tenir en compte el sopar..

VOS AGRAIRIA QUE EM RESPONGUÈSSIU LO ABANS POSSIBLE JA QUE ANAM UN POC JUSTS DE TEMPS.
UNA BESADA I GRÀCIES!!

Al proxim ensai en xerrarem, de totes maneres, podeu començar a comentar l'idea.

3 Comentaris:

a ha dit...

Sandro, bon vespre!!! Així hi haurà cualque comentari... Jejeje

Tomeu Matgí ha dit...

Ei, feia temps que no guaitava x aquí, estaria molt bé anar a donar un cop de timbal en aquesta gent de dinamo, no creis???, bé.......el teòric pròxim assaig ja s'ha fet i no se'n ha comentat res........però encara hi som a temps.....venga TSS, ànim i cap a ca'n pastilla.......

cachito ha dit...

chicos esto de ca´n pastilla suena muy bien pero el problema está en el dia y la hora lamentablemente yo no podré porque tengo bolo...kxito.