dimecres, 11 de juny del 2008

Cala Millor 7

A la secció enllaços hem afegit el link de la revista Cala Millor 7 que al darrer nº publica un reportatge de la Timbalada.

Hi ha un grup timbaler a Lloseta que es diu SANDUNGUEROS SAMBA CLUB que ha penjat aquest videoa YouTube.

7 Comentaris:

Anònim ha dit...

soc conscient de tots es esdeveniments importantissims i tal...pero per favor!q qualqu penji es video de es ratjolí!mare de deu! es es millor! per sa gent que no sap de que xerr: un video improvisat de cuatre perduts a sa platja d'es ratjolí,representant una pesima versio de sa timbalada amb exclusivament un timbalet,pedres,bastons i dues botelles de plastic.Un dia de resaca i extrema diversio!jjaj amb cachito interpretat perfectament per: TOMEU LLUCO! jajajaj bailando como gitanos con los niños de la playa!jeje

Anònim ha dit...

si x favor, es video ds rajtolí. Jojojo

Marga B. ha dit...

BONES A TOTS I TOTES!!!

JA SON AQUÍ SES FESTES D'ESTIU!!! I PER COMENÇAR TENIM SES DE SANT JOAN DE SON SERVERA!!!!

PER AIXÒ, PER AGAFAR-LES AMB GANES I IL·LUSIÓ TENC UNA PROPOSTA::

DISSABTE 14 DE JUNY (proper dissabte) A LES 19.00 H. S'ENÇATEN SES FESTES AMB ES PREGÓ, ENGUANY A CÀRREC DES JA CONEGUDISSIM PEP ALBA.

S'AJUNTAMNET HA ORGANITZAT UN ACTE AMB ES CASTELLERS DE LLEVANT, REPICADA DE CAMPANES I XUPINASSO (a l'estil Sant Fermin, o tipo es primer toc de fabiol de Ciutadella), DESPÉS CONVIDEN A TOTS ELS ASSISTENTS A UNA COPA DE CAVA!

MOLT BÉ, SA PROPOSTA ÉS::

REUNIR-NOS ES MAJOR NOMBRE DE PERSONES UNA BONA ESTONA ABANS (18; 18.30), A SA PLAÇA (bars, carrer, damunt es catafal, a ca don Pedro, a ca ses Totes) I COMENÇAR AMB SA FESTA!! i A LES 19 H. ANAR JA BEN ANIMATS I APUNT A NES XUPINASSO PER COMENÇAR SES FESTES!!!

VENGA AL·LOTS I AL:LOTES TOTS A SA FESTA!!!!!!!!!!!!!!

SA FESTA LA FEIM NOLTROS!!!

AQUEST E-MAIL HAURIA D'ARRIBAR A NES MAJOR NOMBRE DE PERSONES POSSIBLE, AIXÍ QUE FEIS-LO CORRE A AMICS, CONEGUTS, GERMANS, TIOS, PADRINES, COSSINS,......

VENGA QUANTS MÉS SEREM MÉS RIUREM!!!

AU DIÒ, MOLTS D'ANYS A TOTS I BONES FESTES!!!!!!!!!!

MOS VEIM DISSABTE!!!

Marta ha dit...

Molt bona idea, Marga. Pots comptar amb jo. De moment ja som dues. Qui més s'anima?
Visca Son Servera, Visca les festes de Sant Joan.

Tomeu Matgí ha dit...

Si senyor Marga B., gran proposta.......allà seré, x ca ses totes o ca don Pedro, on faci falta.......crec que hauriem de dur qualque instrument, no creis??????

Marc ha dit...

Com va anar es pregó? Hi ha documents gràfics? Volem veure què tal ho va fer es CA VELL per excel·lència des poble: oh gran sensei Pep Alba...

Pep t'estimam!

Marta ha dit...

Marc, malauradament no tenim document gràfic del pregó. Et puc dir que va ser molt emotiu. Resumint, va reivindicar una nova ubicació per l'escola de música, una major protecció del medi ambient i l'ús i foment de la llengua i cultura catalanes. En quant a l'assistència, el futbol i la festa de fi de curs de l'escola de dansa vàren restar participació a l'acte.
Fins aviat, Marc.