dilluns, 1 de setembre del 2008

despedida de Rosa

Hola Timbaleros i timbaleres ,us comunic que per motius ètics i personals tinc que deixar aquest grup tan marevellòs de timbalers.
Jo soc una persona ,que es que em coneixen ho saben ,molt impulsiva,sentimental i també amb una gran coret i això en aquests moments no es compatible amb el nostro profesor .
Crec que ens ho hem passat molt be tot aquest estiu i esper que ho possau igual de be l'any que ve .
Jo sempre estare amb aquest gup de timbalers .Ànim i força.
Visca la timbalada

P.D: Tots som útils i ningú es imprescindible

14 Comentaris:

cachito ha dit...

Como es de esperar todo llega , ya sea por una cosa o por otra , el caso es que si no estamos abiertos a comentarios y criticas y no sabemos aceptar la realidad como adultos entonces nos perdemos por el camino de la ignorancia ! lo he pasado muy bien con la timbalada esa es la pura verdad y me duele en el alma y mucho , pero tengo que tomar el camino correcto y con la frente bien alta y orgulloso de lo logrado les comunico que lo dejo , como puede ser que nuestra " fundadora" nos deje y yo me quede ? imposible ! chicos gracias por todo y lo siento que esto tenga que ir de esta manera yo soy muy bruto pero voy con la verdad por delante y jamás cambiaré así que si yo soy la causa de disputa mejor que cada cual por su lado gracias por todo : Cachito.

Anònim ha dit...

Hola! me lo he pasado muy bien bailando junto a vosotros, es una pena que por ultimo dia, ocurra esto.. la verdad es que teniamos ilusion en ello! pero bueno, pienso que de un grano de arena, se ha formado una montaña"!
es una lastima todo ello... LA TIMBALADA NO PUEDE ACABAR ASI! somos un grupo, hay ilusion y ganas por medio, y mucha, y eso no se encuentra en todos los lados! merece la pena seguir con ello, osea que empezad a tomar medidas para solucionar esto, porque sinceramente, es un gran error! mi opinion, es que se necesitan disculpas,se necesita dejar el orgullo a un lado, y ser lo que se tieene que ser, UN GRUPO! somos bastante mayorcitos como para trabajar como tal! Cachito es el profesor, los timbaleros los alumnos, si!, pero a la hora de actuar, o para montar un futuro mejor para la timbalada, somos un grupo! cuenta la opinion de todos, y sea para bien, sea para mal, todos merecemos ser escuchados y respetados!
hay que poner pie solido, y esforzarse para sacar esto hacia adelante..! no se tiene que ir nadie, simplemente hay que esforzarse en canviar nuestros errores, para el bien de la timbalada..
gracias a todos /as! y ha sido un gran placer bailar junto a ustedes!
un saludo de MuRiLLoooOOo!!!

Bua ha dit...

Hitòria dels fets.
El blog xerra per si mateix.


1.- El 29.07.08 en Sandro Llull va penjar un post que deia:

""Hem rebut aquest e-mail:

Hola,
El meu nom és Maria Tomàs, estic treballant a la delegació d'ib3 a Manacor ) i després de la conversació telefònica amb na Rosa envio aquest mail.
Tenim en marxa un diari mensual gratuit, que es diu "@raLlevant", jo m'encuido de la part de Son Servera hi he pensat que seria una bona idea donar a coneixer una mica més a Sa Timbalada de Son Servera. El diari es reparteix per Manacor, Felanitx, Porreres, Son Servera, Sant Llorenç,. una mica la zona del llevant.
Ara estem tancant el numero de setembre i m'interessaria que me contestassiu aquestes preguntes que vos adjunto en un word. L'article sortirà en forma de reportatge i no d'entrevista!
M'aniria molt bé tenir les vostres respostes el divendres, que estem avançant el tancament per les vacances!Si voleu explicar alguna cosa que no vos he demanat. Endavant!
Gràcies
Maria Tomàs

Les preguntes son les seguents:

Com i quan va sorgir el grup?
Quin és l’objectiu de sa timbalada?
Hi ha hagut canvis dels inicis del grup fins a dia d’avui?
Quants de membres el formen en l’actualitat?
Exactament quins instruments utilitzau?
Què uneix als membres de sa timbalada?
Teniu actuacions tots els mesos de l’any? (hi alguna temporada que en tingueu més? quina?)
Teniu actuacions per tot Mallorca?
Heu d’assetjar molt?
Teniu actuacions tancades pel mes de setembre?"".


2.- Jo vaig fer un comentari diguent "qui s'anima a contestar ses preguntes?".


3.- Com ningú ho va fer, i s'acabava el plaç, vaig decidir contestar jo mateix, juntament amb na Marta, i el 1 d'agost vaig penjar un post que deia:

""A continuació, l'entrevista que sortirà publicada, en forma de reportatge, al diari "Ara llevant".

Com i quan va sorgir el grup?
- A principis de 2008, na Rosa de s'Oratge va contactar amb Cachito Vaz, reconegut percussionista resident a Son Servera, li va proposar formar la timbalada, aquest va acceptar i des de l'inici es va apuntar ja un bon grup de gent.

Quin és l’objectiu de sa timbalada?
- De moment, l'objectiu és fer la millor percussió possible i passar-lo bé els integrants de la timbalada.

Hi ha hagut canvis dels inicis del grup fins a dia d’avui?
- Els canvis naturals i propis d'alguna cosa que té un inici i progressa i millora.

Quants de membres el formen en l’actualitat?
- Actualment som 27 timbalers.

Exactament quins instruments utilitzau?
- Utilitzem dues caixes, set “zurdos”, set tam-tams, quatre timbals i set timbalitos.

Què uneix als membres de sa timbalada?
- Els membres de la timbalada som gent de diferents edats i diferents entreteniments, ens uneix exclusivament el gust i afició per la percussió i, sobretot, les ganes de passar-lo bé.

Teniu actuacions tots els mesos de l’any?
- A l'hivern, sobretot, tenim previst assajar i seguir progressant. Ara, a l'estiu, tenim moltes actuacions (una mitjana de dues setmanals), i no queda temps per a assajar.

Teniu actuacions per tot Mallorca?
- Actuem preferentment en la comarca de Llevant, la nostra zona. Donem especialment les gràcies als Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç, doncs en tots els festejos que organitzen ens oferixen participar.

Heu d’assetjar molt?
- Fins al mes de juny assajàvem els dissabtes. A partir de setembre els plans són assajar un mínim de dues vegades a la setmana.

Teniu actuacions tancades pel mes de setembre?
- Nomès la festa del turista de Cala Millor.
Per a aquells que vulgueu saber més sobre la TSS, podeu veure informació, fotos i videos en la nostra pàgina web: http://satimbalada.blogspot.com. I el que vulgui contactar amb nosaltres pot fer-lo a través del nostre e-mail: satimbalada@gmail.com.""


4.- A partir d'aquesta entrevista (ningú va fer cap comentari al blog), el diari la transforma en reportatge i el resultat el vaig escanejar i penjar al blog el 26 d'agost.


Ahir no vaig ser a sa "tertúlia" post-actuació al bar Sa Caleta, i podria pecar d'injust fent una valoració. Per això no ho faré.

Vaig posar lo que vaig creure oportú a aquella entrevista, i és lo que encara pens. Ho ratific tot. En cap moment hem dit que na Rosa sigui la "fundadora" de Sa TSS.

Sempre hem estat transparents i clars, publicant-ho tot al blog (com ara he transcrit) i així tothom poguès fer els comentaris oportuns (camí correcte).

Sé que ahir passareu tots, inclosos Cachito i Rosa, un moment molt dolent, i estic ferit per això. Quina llàstima.

Rosa, no pots deixar Sa TSS. Tots estam amb tú.

Murillo, suscric tot el que dius. Has donat una lliçó amb la teva actitut des de que començares. Enhorabona.

Un poc de reflexió no estaria malament, per part de tots.

Bua ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tomeu Matgí ha dit...

Ei, molt bones a tots. En primer lloc disculpar-me x la meva absència els dos darrers diumengues.....però bé, això és el de menys.
QUE HA PASSAT????????
Rosa, pensatho 9 vegades abans de prendre aquesta decisió tan extrema, vas ser l'animeta juntament amb en Cachito, si no vaig equivocat, que vas començar aquest grup tan genial que s'ha arribat a formar. En tan poquet temps hem fet un munt de coses i ens ho hem passat d'allò més bé....estam tots cansats, l'estiu és llarg.....vaaaa, posem punt i a part a la temporada que acaba i agafem amb força la que ve....
Està clar, que tot te una partida i una arribada....però seria molt trist que tot això acabes de mala manera...
PD: Murillo; fantastico tu comentario.....nos vemos pronto...

Anònim ha dit...

Nosaltres hi érem. La veritat es que no sabem molt bé com es va arribar al punt que tots sabeu. Una petita discussió sobre el contingut de l'article a la publicació @raLlevant va esdevenir un atac frontal d'en Cachito cap a na Ma. Rosa, la veritat es que es va passar. En Cachito, com tothom,, té dret a opinar dins el grup, però sense faltar al respecte que es mereix qualsevol persona, començant per na Ma Rosa que ha fet molt per sa timbalada. Creim que sa timbalada té que continuar i per això estaria bé que ens juntassim el "grup" i xerrar de tot el que ens ha duit a aquest extrem i reflexionar tots plegats del que ens ha passat i el que volem en un futur inmediat. Carme i Xavier.

Anònim ha dit...

Jo també hi era. Sóc membre de STSS des del primer assaig. Na Rosa sempre va ser el nexe que unia al grup. Ella era l'única que ens coneixia a tots i tots ens dirigiríem a ella per a fer propostes, suggeriments...Mai vaig tenir la sensació que volgués ser més que els altres i que ens volgués dirigir. Simplement posava un poc d'ordre en el "caos".Na Rosa hagués rebut un crítica però no va aguantar un atac frontal injustificat. És molt fort el que vaig a dir però no suporto a un professor que afirma que el que mana és ell, que és ell qui pren les decisions i que tot es va a la ... si ell se'n va. Ningú és imprescindible. El companyonatge, l'amistat i el respecte no poden faltar en un grup i quan acaba l'actuació tots som iguals i tots tenim qualque cosa que aportar. STSS tanca una etapa. Pot ser un punt i seguit o un punt i a part. Els integrants hem de decidir si ens compensa continuar dedicant part del nostre temps lliure a una activitat que tantes alegries ens ha donat i que tant agrada a la gent.És temps de reflexionar. La dicisió depèn de nosaltres. Personalment opino que hem de continuar.
Fins aviat companys i ànims Rosa.

Tomeu Matgí ha dit...

Marta, totalment d'acord amb tú. Això només pot ser un punt i seguit, ara, com molt bé dius, hem d'aportar cada qual el que estigui al nostre abast i reunir-mos, fer suggerimets ,analitzar amb que ens hem equivocat, etc etc........ Estic a la total disposició del grup quan volgeu.......venga va!!!! AMUNT!! ROSA, MARTA, CRISTINA.....ETC....ETC....

Unknown ha dit...

REUNIO URGENT AIXÒ NO POT ACABAR!

MªÀngela ha dit...

Vull seguir tocant i disfrutant com he fet fins ara amb els meus companys timbalers/es i faré el possible per seguir-ho fent. No ens podem quedar de mans crusades esperant una solució, la solució només la treurem en les ganes i l'il·lució que hi posem tots i cada un de nosaltres. Vot per acordar una data URGENT i discutir els problemes de la timbalada i el perquè han sorgit i més si fa falta, comprometre's i ser fidel al grup. Tots, joves i no tan joves hem disfrutat i hem compartit molts de moment i la timbalada no s'enfonsarà si posam tot el nostre afany perquè no sigui així. I bé... esque me fa peneta tot això però bé... ja ho sabem tots.. Quan es perd el respecte, es perd tot.
MªÀngela

Anònim ha dit...

bé lluc, bé... jaja

Anònim ha dit...

HoLaAaa!
Así pues, con fuerza de voluntad y empeño parece ser que intentaremos continuar! BIEN! Pues cuanto mas tiempo pase mas olvidado estará, osea que reunamonos ahora que aun esta el tema caliente, pongamos fecha, hora! y aportemos ideas!, los capoeiristas estaremos a la espera! gracias!
un saludooO!!!

Bua ha dit...

Sense dubte, haguès estat millor no publicar aquest post ni els 13 (amb aquest) comentaris que l'han seguit.
Un problema intern no té perqué sortir a la llum i així ho pugui llegir tothom.
Però Sa TSS, com la societat europea del s. XXI, té esperit democràtic i tothom ha de poder expressar la seva opinió i el que sent. El vehicle per fer-ho ha estat el blog, medi de comunicació de Sa TSS, en lo bó i en lo menys bó.
De totes maneres, hi ha problemes per tot arreu, i tampoc hem de fer una muntanya ara d'això.
Ens hem d'animar, que Sa TSS sortirá endavant.
Visca Sa TSS!

Anònim ha dit...

Visca!