dimarts, 26 d’agost del 2008

@raLlevant. nº 4. Setembre 2008. Pàg. 11

El nº 4 de la publicació "@ra Llevant", edició setembre de 2008, treu a portada una petita resenya del article que apareix a la pàgina 11.I a continuació el texte complet que apareix a la pàgina 11. Si clicau damunt el veureu ampliat:2 Comentaris:

Anònim ha dit...

llegint aquest article m'he posat a riure!! No crec que l'informació l'hagui passat el professor ni ningú de l'escola de música, suena q qualqú que es vol posar les medalles inventant una història...
Jo record quand la timbalada no existia, que cachito va formar la de nins a s'escola de música. L'escola y s'ajuntament estaben molt contents dels resultats i d'allí que li proposaren fer la de grans. No nos olvidemos que la medalla sin el ayuntamiento ni la escuela, ni el profesor, este proyecto no existiría.....

Bua ha dit...

Anònim, bon dia.

No importa que firmis es comentari si no vols.

El que si te deman és que llegesquis es post amb aquest link:

http://satimbalada.blogspot.com/2008/08/diari-ara-llevant-reportatge.html

Es diari @raLlevant va convertir una entrevista en reportatge. I punt. Aqui no hi ha cap ànim de penjar medalles a ningú.

Es blog ha actuat amb transparència contant s'història des diari @raLlevant, i penjant un post des primer mail que ens enviaren sug.gerint fer aquest article.

Salutacions, anònim.